Hur man träffar en kvinna från Ukraina utan att bli scammad

Lurendrejeri handlar om att en person (lurendrejaren) och den utsatta personen skapar en kontakt med varandra varpå lurendrejaren när hen fått förtroendet av den andra personen försöker få ut till exempel pengar av denne. Hur man gör för att slippa bli scammad är helt enkelt att inte ge bort sina pengar eller identitetshandlingar till folk man inte känner. Fenomenet är inget som är enskilt kopplat till kvinnor i Ukraina utan är någonting som förekommer internationellt och mellan alla möjliga olika parter och med olika anledningar. Vissa försöker lura andra för att de helt enkelt behöver pengar för sin överlevnad, andra ­ framför allt rika män ­ gör det istället för att bli ännu rikare. Juridiskt går brottet under bedrägeri, dobbleri och förskingring.

 

 

Ukrainian Women: Gold Diggers or Best Wife!

 

Det är dock enbart straffbart i de flesta länder om avsikten var att lura en annan person, vilket det inte behöver ha varit. Så det bästa sättet att slippa bli scammad är som sagt att inte låta sig bli scammad. Om någon ber en om pengar eller ens identitetshandlingar kan man förslagsvis säga nej och inte ge det till personen. Om man däremot har pengar i överflöd som man inte vet vad man ska göra med och vill bli av med kan man absolut skänka bort dem till personen. Detta ska dock ses som en gåva och ingen form av välgörenhet eller dylikt.

Och om man gett bort något som en gåva går det heller inte att försöka få personen fälld i efterhand om man ångrar sig. Så var noga med att skriva kvitton och papper på pengarna du ger bort och fyll i om det är en gåva eller inte så har du detta som bevis eller motbevis om det skulle uppdagas vid ett senare skede att du ångrar dig. Det finns också så kallade Nigeriabrev vilket är brev eller mail som skickas ut där det står att någon avlägsen släkting till en har dött och lämnat ett stort arv efter sig till dig. Haken är att för att få tillgång till detta arvet måste du först ge bort massa pengar för att de ska lägga över pengarna på ditt konto, samt dina kontouppgifter och identitetshandlingar. Du har så klart ingen släkting i Nigeria som har dött och lämnat ett arv till dig, utan personerna försöker bara lura dig. Svara ej på breven och gör inte det som står i dem.

Dejtingbyrå för onlinebekantskap med tjejer från Ukraina www.girl-ukrainian.com


How to Propose for Marriage